Парламенту пропонують внести зміни щодо запровадження медалі "За участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи"

Парламенту пропонують внести зміни щодо запровадження медалі "За участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи" №3494/П зареєстровано 08.06.2016, зазначається на сайті www.zakonoproekt.org.ua із посиланням на джерело у Верховній Раді України.

Проект вніс Власенко Сергій Володимирович (VIII скликання)

Головним комітетом визначено Власенко С.В. Комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Разом з тим, 8 червня 2016 року внесено Проект Постанови ВР Про повернення на доопрацювання проекту Закону України про внесення зміни до статті 8 Закону України «Про державні нагороди України» щодо запровадження медалі «За участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи»

Проект
Вноситься народними депутатами України – членами Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Власенком С.В. та іншими 


П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ  РАДИ  УКРАЇНИ

Про повернення на доопрацювання проекту Закону України 
про внесення зміни до статті 8 Закону України «Про державні нагороди України» щодо запровадження медалі «За участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи» 

Верховна Рада України  п о с т а н о в л я є :

Проект Закону України про внесення зміни до статті 8 Закону України «Про державні нагороди України» щодо запровадження медалі «За участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи» (реєстр. №3494), поданий народними депутатами України Королевською Н.Ю., Солодом Ю.В. та іншими, повернути суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.


Голова Верховної Ради 
України А. ПАРУБІЙ

Немає коментарів:

Дописати коментар