Чи можливо змінити ситуацію?

Мабуть не має чого додати до статті "Кожен голодний кореєць бажає знати, де собака зарита" та аналізу автора щодо подій, наслідків та й взагалі діяльності ССУЧЕНИХ та К. 

Тому, як неодноразовий учасник переговорного процесу з мінсоцполітики та кабміну хочу підтвердити, що наші пенсійні проблеми які виникли наприкінці 2011 року створила не влада. Проблеми, та як наслідки тисячі смертей ліквідаторів, жебрацтво вдів ліквідаторів, створили так звані президенти СЧУ, віцепрезиденти та їхні прихльобувачі - голови облСЧУ.

Мабуть вже не є секретом, що в 2011 році ці чорнобильські упирі по тихому домовилися з минулою владою щодо своїх максимальних пенсій, таким чином поставивши десятки тисяч ліквідаторів на межу виживання, або цілковитого знищення. Майже чотири роки боротьби з владою за відновлення чорнобильського закону, в першу чергу справедливого пенсійного забезпечення, поки що не принесли жодного результату.

Чи можливо змінити ситуацію? Вважаю так. Але почати потрібно з очищення нашої чорнобильської верхівки. Вкотре кажу, поки наші інтереси (мінімальщиків) будуть представляти станційники – максимальщики з СЧУ, колоборационісти – сепаратисти з ВОВЧ та К, які діють за вказівками влади (дай Боже щоб тільки української?), доки в нас нічого не вийде.

Останній гіркий приклад діяльності цих зрадників. Вони виправдовуються, що нібито мінфін не погодив зміни в постанову 1210, тому що туди надійшов якийсь проект підготований мінсоцполітики з представниками інших громадських чорнобильських організацій, що є 100% брехнею. Погодження не відбулося тому, що разом з підвищенням мінімальних пенсій до 425,485 та 530 %, цими ненажерливими так званими лідерами, вони додали ще й так зване осучаснення по зарплатам 2007 року, на яке щомісяця потрібно ще 51 млн. грн. Це є єдиною причиною відмови мінфіна.

PS. Є велике сподівання та надія, що на акцію біля мінсоцполітики 20.10.15 року, прийдуть свідомі чорнобильці з зеленкою, сміттєвим баком чи вилами, та з’ясують всі питання не з представниками міністерства, а з трійцею яка анонсувала цю акцію.

Лубни - В.І.Виноградов

15 коментарів:

  1. ОДНОЗНАЧНО! НЕ ДОПУСТИТЬ ПЕРЕВЫБОРОВ БЕРЕЗИНА В НОЯБРЕ 2015Г, ЭТУ ПРИКОРМЛЕННУЮ ГИДРУ НУЖНО СНИМАТЬ! , А ЭТО МОГУТ СДЕЛАТЬ САМИ ЧЕРНОБЫЛЬЦЫ, НА СОБРАНИЯХ, ЗАПРОТОКОЛИРОВАВ СВОЕ НЕДОВЕРИЕ БЕРЕЗИНУ! И, ПОЖАЛУЙСТА, ОПУБЛИКУЙТЕ МЕМОРАНДУМ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ С _ ДАТОЙ _ ОТ 2011Г МЕЖДУ ЗЛОЧИННОЙ ВЛАДОЙ И ЗЛОЧИННОЙ КОМПАНИ -" СЧУ И К". ЧТОБЫ ,НАКОНЕЦ, ПРОЗРЕЛИ ВСЕ ОБМАНУТЫЕ ЧЕРНОБЫЛЬЦЫ! И СРАЗУ ВСЕМ БУДЕТ ПОНЯТНО, КТО СДАЛ ЗАКОН! И ДАЛ СОГЛАСИЕ НА ГЕНОЦИД ЧЕРНОБЫЛЬЦЕВ В ВИДЕ ПРЕСТУПНОЙ ПОСТАНОВЫ ОТ 23.11 2011Г № 1210 !!! НЕДАРОМ,ПРИ ШТУРМЕ ВР В 2011Г , КОГДА ЧЕРНОБЫЛЬЦЫ ПРИЖАЛИ ФИЗИЧЕСКИ - В НАТУРЕ- ЕФРЕМОВА, ОН С КРАСНОЙ МОРДОЙ ОТ ЗЛОСТИ СКАЗАЛ- ДОСЛОВНО: " НУ. ПОДОЖДИТЕ,СВОЛОЧИ. Я ВАМ ДАМ ПЕНСИЮ- ОДНИМ ДО ХЕРА, ДРУГИМ НЕ ХЕРА!" А ГЛАВНОЕ , НЕ ДОПУСТИТЬ К РУКОВОДСТВУ СЧУ СТАНЦИОНЩИКОВ И МАКСИМАЛЬЩИКОВ! ЕСТЬ В ОБЛАСТЯХ И НА МЕСТАХ ПОРЯДОЧНЫЕ ПРЕДСЕДАТЕЛИ, НЕ ВСЕ ПРОДАЖНЫЕ! СЛАВА ВСЕМ ЛИКВИДАТОРАМ АВАРИИ НА ЧАЭС, ЦАРСТВО НЕБЕСНОЕ, ОТОШЕДШИМ В МИР ИНОЙ, НУЖНО БОРОТЬСЯ ДАЖЕ ЗА ПЕНСИИ ТЕХ , КОГО УЖЕ НЕТ В ЖИВЫХ! ЭТО СВЯТОЙ ДОЛГ ! ЗДОРОВЬЯ И ЯСНОГО ОСОЗНАНИЯ СИТУАЦИИ ВСЕМ ЗДРАВСТВУЮЩИМ , НЕ ДАЙТЕ НАС ОБМАНУТЬ! ВСЕ НА АКЦИЮ ПРОТЕСТА! НАШ ЗАКОН ДОЛЖЕН БЫТЬ ВОССТАНОВЛЕН!!! ДОЛЖЕН ИСПОЛНЯТЬСЯ!!!

    ВідповістиВидалити
  2. А идея с ,,озеленением,, троицы мне понравилась !

    ВідповістиВидалити
  3. На видео есть как переговорщики проголосовали за постанову1210, они предали нас,у них одна цель осучаснення по 2007г.,это значит у них пенсии еще вырастут,а мы останемся как 2011 году на минималке,Яреско не против подписать 6,8,10 только без осучаснення,завтра надо этих лидеров брать за яйца,им все мало они суки жируют а мы помераем без лекарств,когда они нажрутся,ведь мы все делали одну работу но держава нас разделила сделала одних заслужнными и обеспеченными,других отстоем и нищими,Все на Киев стоять до победы наше дело правое мы победим.

    ВідповістиВидалити
  4. Админу! вопрос не в тему , но насущный. нужна информация по соц. выплате по уходу за инвалидом войны 2гр , нуждающемуся в постоянном постороннем уходе - условия выплаты и сумма. заранее спасибо! За публикацию коммента в тему- спасибо! Так держать1

    ВідповістиВидалити
  5. В.И. Виноградов берите зеленку и в Киев.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ПОРА БОРОВА И ПАРШИВОГО МЕНТА ПРАШКУРИНА ПОСТАВИТЬ НА МЕСТО. КАК ЗАПАХЛО ЖАРЕНЫМ ОН В КУСТЫ А ТЕПЕРЬ ОПЯТЬ ГАВНО ВСПЛЫВАЕТ. БЕРЕМ ЗЕЛЕНКУ!

      Видалити
  6. Выполнение закона ст.54,ч.4, и отмена постановы 1210,а лидеров которые отстаивают эту позорную постанову в мусорный ящик, нам не нужны последователи Андреева.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. По сообщению из- областей.многие облпредседатели не будут везти людей на акацию, так как свми не могут поехать из за участия в выборном процессе. Все упыри рвутся к власти.

      Видалити
  7. Інформаційне повідомлення про участь у засіданні міжвідомчої робочої групи у Мінсоцполітики України

    ВідповістиВидалити
  8. АНОНІМУ 18.49 . ВИ ПРАВИЛЬНО ГОВОРИТЕ . БО В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ Є ТОЖЕ УПИРЯКА ЯКИЙ РВЕТЬСЯ ДО ВЛАДИ .

    ВідповістиВидалити
  9. Давити їх нада брати і не забувати 2 категорію з якою поглумимлись з оздоровленням ВСІ НА БАРИКАДИ ПОЛтАВА

    ВідповістиВидалити
  10. В онлайні багато чорнобильців а може всі договоримся на яке число нас до 3млн пошлем на *** 3-х та бабахонем Питицію Президенту( як Вердера на прем*ера) а ми про 6-8-10 ААААА коллегии голоснем ПОЛтАВА

    ВідповістиВидалити
  11. За какую тройцу вы говорите,фамилии напишыте,я за акцию протеста

    ВідповістиВидалити
  12. Проскурін(сепаратист, після арешту добкіна відсидівся в РОсії, а тепер знову дермо всплило), Калядін, Березін. продажнує шкурніки. Викорисовуючи будь, які акції вони і надалі працюють тільки на себе любимих. Їм більш ніхто не потрібен.

    ВідповістиВидалити