"Порошенківські" депутати вирішили попіаритися на чорнобильцях (ВІДЕО)

Мабуть, депутати від "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді України остаточно втратили совість та вважають чорнобильців за тупоголове та безсловесне бидло.

Так, 13 квітня 2016 року депутат від "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді України Олег Недава майже сенсаційно повідомив у прес-центрі Верховної Ради України, що парламент підтримав Постанову Верховної Ради України "Про Рекомендації парламентських слухань на тему: "30 років після Чорнобиля: уроки та перспективи"".

Так, парламент прийняв зазначену постанову. Ну і що з цього? Які у неї перспективи щодо її безпосередньої реалізації?

Всім зрозуміло, що її реалізація потребуватиме не лише внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", але і коштів. А коштів у влади, як завжди не вистачає "на носіїв влади".

Тому, хотілося б порадити депутатам від цього блоку, перестати знущатися на хворими чорнобильцями та не займатися звичайнісіньким популізмом, адже ще де-кілька днів тому саме їхній патрон, спокійно наклав вето на Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо соціального захисту постраждалих осіб", в якому відновлювалась частина пільг громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Зрештою, чим це не "подяка і співчуття" ліквідаторам і чорнобильцям до 30-х роковин аварії на ЧАЕС від Президента, який до речі видавав указ про вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС?

Тому надіятись на те, що навіть на виконання постанови Верховної Ради України Про Рекомендації парламентських слухань на тему: "30 років після Чорнобиля: уроки та перспективи" парламентом і будуть внесені зміни до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", то чи не чекатиме їх доля чергового вето від нашого "гаранта".


Оригінал відео взято: http://solydarnist.org/?p=61459

3 коментарі:

  1. Серед ліквідаторів завжди було і є актуальним питання пенсійного забезпечення інвалідів з числа ліквідаторів. Нехай виконають норму закону відносно пенсій ліквідаторів а саме 6,8,10. При чому тут зарплати. Адже всі були в однакових умовах, дихали та опромінювались незалежно від посади,звання, то що. А строковики взагалі працювали безкоштовно. Тож вкотре покладаємо надії на здоровий глузд можновладців. Ні геноциду!

    ВідповістиВидалити
  2. И это все размыто на 10 лет 2016-2026гг!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. да это всё Андреев придумал. у стансионников и шахтёров были зарплаты. а у андреева 3 гр. вот ему и моло всё было.

      Видалити