Помер ліквідатор аварії на ЧАЕС, учасник проекту "Зважені та щасливі"

Учасник проекту "Зважені та щасливі 5" на телеканалі СТБ, ліквідатор аварії на ЧАЕС, Ігор Пашинський помер у вересні 2015 року. Подробиці його смерті стали відомі тільки зараз.

Пашинський пішов з життя після того, як покинув проект і два місяці провів удома.

За словами його дружини Галини, напередодні трагічної події Ігор з ранку був на тренуванні, а ввечері вони ходили на річку купатися. Він нормально себе почував. А вранці йому стало погано. У чоловіка почався сильний головний біль. Він сказав дружині, що хоче полежати. У 11:00 подзвонив їй і сказав, що йому погано, хоча раніше ніколи не скаржився на самопочуття, передає "Комсомольская правда".

Чоловіка доставили в лікарню з виразковою кровотечею. Виявилося, що цей діагноз неправильний - насправді у Пашинського почався обширний інфаркт.

Чоловікові ставили крапельниці, щоб зупинити виразкова кровотеча, а в разі інфаркту цього категорично не можна було робити.

Коли Ігор Пашинський помер, поруч не було лікаря. Розтин показав, що його справжній діагноз був "ішемічна хвороба серця".

Дружина учасника проекту питала у лікарів, чи могло участь у шоу нашкодити її чоловікові. Вони однозначно відповіли, що ні. За словами лікарів, те, що чоловік скинув зайву вагу, дало йому можливість прожити хоча б деякий час.

Учасник шоу "Зважені и щасливі 5" 52-річний Ігор Пашинський за чотири місяці схуд на 51 кг. Чоловік прийшов на "Зважені и щасливі 5" З вагою 193 кг (при зрості 176 см). Залишаючи проект, він скинув 37 кг, вдома - ще 14. Проблеми зі здоров'ям у нього почалися після роботи ліквідатором аварії на ЧАЕС. Він стрімко почав набирати вагу, у нього розвинувся діабет другого типу.

4 коментарі:

  1. ВІКТОР ПОЗНІК22 лист. 2015 р., 11:53:00

    СВІТЛА ПАМЯТЬ...

    ВідповістиВидалити
  2. Светлая память всем ушедшим...
    Не хотелось бы рассуждать на этой странице,но возможно кому нибудь и поможет,т.к. все мы в группе риска.Просто личные наблюдения :
    1.Однозначные проблемы с иммунитетом у всех,кто получил дозу облучения.
    2.То,что у полноценного человека проходит незаметно,у облучённого,при любой нагрузке на организм,возможны побочные эффекты.
    3.В итоге необходимо,по возможности,жёсткий режим жизнеобеспечения - избегать стрессов и неоправданных физических нагрузок,принимать полноценное и качественное питание.
    4.Каждый сам себе лекарь.
    Всем здоровья!

    ВідповістиВидалити
  3. Да нормальное питание-это хорошо, хорошая одежда. Но ноги замерзают капец -очень,извените обувь немогу себе купить,все деньги уходят на таблетки, уколы и лекарства,26 диагнозов плюс алергия на все.Неподумайте что я жалуюсь борюсь из последних сил.
    Егору Пашинскому царство небесное.

    ВідповістиВидалити
  4. Не переживайте,я Вас правильно понял - сегодня это наше естественное состояние.Лекарство по минимуму,когда деваться уже некуда.Одежда так-сяк,никуда не хожу.Ноги да,та ещё проблема - летом в бурках по даче топчусь.Держитесь!
    Всем мужества и здоровья!
    Ушедшим светлая память...

    ВідповістиВидалити