Про затвердження типових форм документів

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 28 березня 2013 року N 156
Про затвердження типових форм документів

Відповідно до Порядку використання коштів державного бюджету для виконання програм, пов'язаних із соціальним захистом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.09.2005 N 936 (зі змінами), та з метою ефективного планування та контролю за цільовим використанням бюджетних коштів у межах виконання бюджетної програми КПКВК 2501200 "Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" наказую:

1. Затвердити такі типові форми документів, що додаються:

1.1. Звіт про виплату компенсацій, допомог та надання пільг громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, "7 ВК" (форма N 1);

1.2. Паспорт даних по підприємству, робітники якого отримують компенсаційні виплати та допомоги, пов'язані із заробітною платою або стипендією, згідно із Законом України "Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (форма N 2);

1.3. Розрахунок видатків, пов'язаних з виплатою компенсацій та допомог, надання пільг відповідно до Закону України "Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (форма N 3).

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства праці та соціальної політики України від 24.09.2010 N 289 "Про затвердження форми звіту про виплату компенсацій, допомог та надання пільг громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та форми паспорта даних по підприємству, робітники якого отримують компенсаційні виплати та допомоги, пов'язані із заробітною платою або стипендією згідно із Законом України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (Паспорт N 289).

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Заступник Міністра -
керівник апарату                                                                В. Коломієць

ДЛЯ ПОВНОГО ПЕРЕГЛЯДУ ДОКУМЕНТІВ ТИСНІТЬ ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар