Як ВГОІ "Союз Чорнобиль України" "розводить" чорнобильців

Те, що діяльність ВГОІ "Союз Чорнобиль України" побудована на суцільній брехні – є фактом загальновідомим і доконаним. 

Черговим підтвердженням  може слугувати те, що 31 березня, в день, коли в Українському домі відбувалось так зване вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, на сайті ВГОІ "Союз Чорнобиль України" було оприлюднено інформаційне повідомлення про те, що ця організація "ні словом ні духом" не знає про цей захід і в ньому участі не приймає.

Однак, як видно зі списку нагороджених в Українському домі, частина головних "розводил" з ВГОІ "Союз Чорнобиль України" виявилися у ньому, включаючи самого керівника цієї організації Володимира Войтова.


Залишається лише "привітати" нагороджених "героїв", а самим же чорнобильцям варто задуматися, куди і з ким рухатися далі.

22 коментарі:

  1. Я особисто приймав участь в ліквідації в 86 році червні-липні,і тому мені соромно за нашу владу,в тому числі президента,за той лохотрон,який вони не маючи ні грама совісті творять на очах ліквідаторів-людей,які не шкодуючи свого життя і здоров"я в свої 20-25 років рятували Землю і людей від радіації.До цієї сволоти і слова тяжко підібрати,це не люди --як похибка в математиці.

    ВідповістиВидалити
  2. Ликвидатор инвалид 86 года6 квіт. 2016 р., 11:35:00

    Я тоже был в 86м году и не имею ни одной цацки из за вот таких уродов жополизов а другие года навесили себе цацок по самые я...ца стыд и позор таким руководителям .

    ВідповістиВидалити
  3. Сколько еще мы будем терпеть этих иуд из ВГОИ,пора взятся за них по взрослому,Покозать что мы тоже люди и с нами надо считаться.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. По Шуре Балаганову - это они машинально.

      Видалити
  4. А МОЖЕ ЦИМ НЕНАВИСНИМ РЕЖИМОМ ВОЙТОВА, КУХТЕЯ, КАЙДАШ, ШКУРПЕЛУ, ГЕРАЩЕНКА, СМЕРЕЧИНСЬКОГО, КОБЧИКА, БОЛДЕСКУЛА, ХИЛЮ, ХРУЩЕНКО ТА ІНШИХ БУЛО НАГОРОДЖЕНО СИЛОЮ? НАД ЦИМ НІХТО НЕ ЗАДУМУВАВСЯ? ПРОСТО ЇХ ВЗЯЛИ, І ЗҐВАЛТУВАЛИ НАГОРОДОЮ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Эер вы что им сделает. Один уже пытался и получил исульт

      Видалити
  5. Олександр Неділько6 квіт. 2016 р., 15:16:00

    Погоджуюсь с Анонімом 14.21.00. Якщо брати до уваги нагороджених від Кіровоградської області, то частину осіб з цього списку чорнобильці Кіровоградщини чудово знають і за "чорнобильські" подвиги, і за громадські, та й за писменицькі здібності. Й до речі, вони керівники організацій, але не СЧУ. Але займають активну позицію по блокуванню пропозицій СЧУ. Це все є на відео засідань з керівництвом ОДА. А частину осіб, які займають виважену позицію, і яких на загальнообласних зборах чорнобильців було обрано до групи представників від всієї чорнобильської громади Кіровоградщини, було просто, на мою думку, підставлено. Керівник Олександрійської організації, Комлєва Людмила Федорівна, ввечері 30 березня, коли дізналась про нагородження, 31 березня о 9.00 год. була вже в Кіровограді, а не в Києві. Написала заяву, щоб її не принижували цією відзнакою й викреслили із списку. Тому винити чорнобильців, за те, що вони попали до списку, вважаю передчасним, тим паче за участь в СЧУ. А отакі горе коментатори, письменики-фантасти, як наш Колесніков, є в кожному регіоні. Життя на цьому не закінчується. Перемога буде за ПРАВДОЮ. Додам копію листа до ОДА з цього приводу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Прошу розмістити на сайті мою заяву про відмову від нагороди "Громадська пошана" в Українському домі. Ця відзнака ніякого відношення до 30 річниці не має. Тим паче що в місті Олександрия, Кіровоградської обл. сьогодні проживає майже 800 ліквідаторів 1 та 2 категорії і кожен із них заслуговує на шану та пошану. Тому вважаюю, що якщо президент не нагородив своїх героїв, то громадсько організація не мала право відмивати наші кошти, виділивши серед всіх тільки 341 людину. З повагою ліквідатор 1986 року, в/ч 01094, кубок 1 Людмила Комлєва.

      Видалити
  6. СЧУ создан не для защиты интересов чернобыльцев, но как инструмент для выбивания пенсий , наград и дерибана бюджета под вывеской общественной организации сволочами от чернобыльцев и примкнувшим к ним потерпевшими.Государство в лице своих чиновников это прекрасно понимает и идёт на сделку с подлыми руководителями СЧУ и откупается от требований массы чернобыльцев жить по Закону 796-12 ублажая руководство СЧУ, которые в ответ принимают меморандумом к исполнению постановление 1210 кабмина, которое одаривает станционщиков максимальным размером пенсии. Баш на баш! Вы затыкете глотку инвалидам-минимальщикам, мы затыкаем вам ваш поганый рот максимальной пенсией. Ни одна из сторон не испытывает никакого уважения по отношению друг к другу, они прекрасно осознают какие большие они сволочи без стыда и совести. Как долго это будет продолжаться, так до смерти последнего инвалида -чернобыльца!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юрец, тебе респект!!! В подтверждение будем ждать указа президента о награждении госорденами. Все-таки хорошо, что сейчас у нас есть сайты, которые дают информцию об этом гнилье.

      Видалити
  7. Кухтей от Волинской обл. даже не ликвидатор,но все равно "служил" лучше,чем любой ликвидатор.т
    Эти награды являются государственными ?

    ВідповістиВидалити
  8. ТАК ОХОТА ПОЛУЧИТ МЕДАЛЬ НО НЕ ПОЛУЧИЛОСЬ Я БЫЛ 86 ГОДУ В ИЮЛЕ, А МЕДАЛИ ДАЛИ КТО БЫЛ 90 ГОДУ НЕВЕРНО НАМ РЕБЯТА НЕ ПОДВЕЗЛО НА ЧЁТ ПОБРЯКУШКИ .МНЕ ОДНО НЕ ПОНЯТНО КАК ЭТИМ ГЕРОЯМ ЭТИ МЕДАЛИ НОСИТЬ НЕ СТЫДНО БУДИТ .86 ГОД НЕ 90 ГОД .А МОЖЕТ ЗА ЗАБЫЛ АВАРИЯ БЫЛА НАВЕРНО 90 ГОДУ А НЕ 86 ГОДУ И ЭТИМ ГЕРОЯМ 90 ГОДА И ОРДЕНА И ЕДАЛИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ПРАВЕЛНО ДАЛИ ,

    ВідповістиВидалити
  9. Нужно четко понимать кто такие СЧУ: Буквально через пару недель после вынесения приговора суда над виновниками аварии на ЧАЭС пошла компания по отмыванию итр ЧАЭС. "Атомщики" первым делом через мелкие газетки и журналы стали распространять травлю Легасову. В дальнейшем добились "засекречивания" этапов лпа 1986 г., а также скрыть правду о лпа. В ход пошли вымыслы о "землетрясении","нло" и т.д. Очернение ликвидаторов 1986 г. нужно было "атомщикам" для приуменьшения героизма во время лпа воинов СА и ВМФ, мобилизованных. Все это было сделано для "оседлания" общественных организаций под бывших итр ЧАЭС и узурпирования ключевых постов организации партократами, проф.деятелями, "высшего и среднего офицерского состава" (особенно работников мвд). На сегодняшний день СЧУ, ВОВЧ ну и другие организации это не более чем узкий круг "соратников" по кормушке.

    ВідповістиВидалити
  10. Цинізм не має меж.310-героїв яких нагородили.Це ті,що прогинаються перед любою владою.А як же інші?Вони не достойні цієї нагороди?чи вони не такі герої.А своїм на жаль вже колишнім друзям які продались за 30-срібних можу тільки поспівчувати.Це ваша ціна.Прізвища не буду перелічувати із-за етичних норм.Ганьба вам всім.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олександр Неділько7 квіт. 2016 р., 12:19:00

      Ігорь, а ти назви. Колєсніков, Маханько, Мусік.... Або спростуй.

      Видалити
    2. Олександр Неділько7 квіт. 2016 р., 12:37:00

      Ігорь, додатково, 14.04.2016 о 15 год. в Кіровограді на площі Героїв Майдану в тебе буде можливість це підтвердити їм в вічі. Буду вдячний, коли ти знайдеш можливість разом з іншими олександрійськими ліквідаторами, які поділяють твою думку, приїхати до Кіровограда

      Видалити
  11. Я вообщене понял прикола

    ВідповістиВидалити
  12. ЯКІ НАГОРОДИ.ЦЕ ГРОМАДСЬКІ ЦЯЦЬКИ ЯКІ КОШТУЮТЬ В ВТО ОРДЕН 150ГР.НАРОБИЛИ МЕТУШНІ ДУРНІ.БУЛА Б ДЕРЖАВНА НАГОРОДА ТО І РОЗМОВА БУЛА Б ІНША.КОЖНА ГО МОЖЕ НАГОРОДЖУВАТИ СВОЇХ ЧЛЕНІВ ЧИМ БАЖАЕ.НАВІТЬ ВЕНЕРИЧНИМИ ХВОРОБАМИ

    ВідповістиВидалити
  13. шкурники теперь при медалях все .у нас шкурники ходят как петухи с гамбурские

    ВідповістиВидалити
  14. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  15. ніхто не знав проце нагородження.Нагородили не заслужених.Хто і на якій підставі подавав і кого для нагород.

    ВідповістиВидалити
  16. В Хмельницком с СЧУшниками такая же картина. Но есть и позитив в другой организации. Поделюсь опытом - может и у Вас что то получится. С городского бюджета вдовам ежемесячно доплачивают еще 50% стоимости комунальных услуг(вместе 100%) с прошлого года и по н.в. Каждому ликвидатору 1катег. и вдовам с городскогобюджета единоразовая помощь 1000гр. остальным категориям по их заявлениям ежегодным по 300-500гр. Лежачим продуктовые наборы повезет МЭР лично. Поминальный обед от горсовета ну и спонсоры помагают ежегодно с поездками на екскурсию (куда мы просим туда нас и везут). Спилка инвалидов Чернобыля.

    ВідповістиВидалити