Постанова Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1029

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 28 грудня 2016 р. № 1029

Київ

Про встановлення розміру грошової допомоги
для компенсації вартості путівок санаторно-курортним
закладам і закладам оздоровлення та відпочинку у 2017 році

Відповідно до пункту 26 розділу VI “Прикінцеві та перехідні положення” Бюджетного кодексу України Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Установити розміри грошової допомоги для компенсації у 2017 році вартості путівок шляхом безготівкового перерахування санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку, які мають ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики, за надання послуг із санаторно-курортного лікування або оздоровлення чи відпочинку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, а саме:

осіб, віднесених до категорії 1, — 5 250 гривень;

осіб, віднесених до категорії 1, із захворюваннями нервової системи (з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку) — 17 390 гривень;

дітей, яким установлена інвалідність, пов’язана з Чорнобильською катастрофою, — 10 840 гривень.

2. Ця постанова набирає чинності з 1 січня 2017 року.


Прем’єр-міністр України                                        В. ГРОЙСМАН


Інд. 75

2 коментарі:

  1. А может КАбздмину добавить в постанову пункт об упразднении 2 категории как таковой...! А чё там- все что могли- украли.. осталось только 200 грн на т.н. "ПРОДУКТЫ".. так забрать и это.. нету 2 категории и нетути больше головняка.. Только никогда не простим мы вам такого плевка в душу - особенно в год 30 летия.. воруете миллиардами - а бойцам- ликвадаторам даже значок пожелели на 30 летие.. ПОЗОР ...Ну только ж- как аукнется- так и откликнется..Как то так

    ВідповістиВидалити
  2. Сьогодні отримав Чорнобильське посвідчення 1-ї категорії. 3-тю групу інвалідності пов*язали з аварією на ЧАЕС. Так при оформленні сказали, що на оздоровлення в рік, УВАГА!!! 90 грн. так я чуть не порвав живота зі сміху.

    ВідповістиВидалити