Окреме пенсійне забезпечення в Україні матиме тільки одна категорія громадян – Мінсоцполітики

Йдеться про військовослужбовців.

Окремого пенсійного забезпечення в Україні не матиме жодна категорія, окрім військовослужбовців. Про це повідомив Міністр соціальної політики України Андрій Рева, інформує прес-центр урядового порталу.

Зазначається, що відповідну заяву міністр зробив на зустрічі з представниками громадських організацій – ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалих від її наслідків, переселених із 30-кілометрової зони.

Згідно з текстом, лідери громадських організацій говорили про можливість підвищення пенсій, про можливість внесення змін до Порядку забезпечення санаторно–курортним лікуванням осіб, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, про монетизацію пільг, забезпечення житлом та ін.

Міністр соціальної політики зазначив, що чорнобильцям для вирішення своїх проблем варто об’єднатися.

http://tyzhden.ua/News/179163

5 коментарів:

  1. А с кем обьеденится.С рвачами и богатыми.ТАК ОНИ НА МИНИМАЛЩИКОВ ВСЕГДА СМОТРЕЛИ СВЫСОКА КАК НА УБОГИХ НЕ СУМЕВШИХ ВЫРВАТЬ СЕБЕ БОЛЬШИЕ ВЫПЛАТЫ.МНЕ СЧУшные козлы и даром не нужны.Осколки партократического совка

    ВідповістиВидалити
  2. Вся соль в том, кого Мсп превратят в военнослужащих!?

    ВідповістиВидалити
  3. С одной СЧУ легче сделать договорняк ,чем со всеми! Только кого пан министр будет считать в/ службовцем?

    ВідповістиВидалити
  4. Объединиться? В нашей стране? Даже если это чудо и произойдет- купять тех , кто будет в объединившемся лице! А вообще, не стройте иллюзий! Идем в Европу!!!Там нет спецпенсий и льгот! Насчет спецпенсий для военнослужащих? Кем же будут в новом законе о военнослужащих( или не будут?) срочники, партизаны, призванные на спецсборы в зону ЧАЭС Мин.обороны, и ставшие инвалидами? ТАЙНА!!!? за семью печатями!

    ВідповістиВидалити
  5. Пане міністр.Спочатку видаліть з Конституції України Статтю 22.

    ВідповістиВидалити