Журналісти показали особняк "бездомного" віце-прем’єра Розенко

Павло Розенко, колишній міністр соціальної політики, а нині заступник прем’єра Гройсмана – за документами чоловік небагатий. Разом з дружиною за минулий рік вони заробили 160 тис. грн. При цьому в декларації чиновника немає ніякого нерухомого майна.

Насправді ж виявилося, що Розенка з сім’єю живе в солідному особняку в передмісті Києва, – повідомляє «Страна».

Журналісти розшукали будинок віце-прем’єр-міністра в 20 км від столиці, в Броварському районі. У селищі Погреби, що поруч зі спальним районом Троєщина стоїть триповерховий котедж 2007 року побудови. На території близько 12 соток так само розташований гараж на два авто і гостьовий будиночок зі зрубу. Такі маєтки в селі коштують близько 5 млн. грн.

Офіційно акт купівлі-продажу в 2009 році оформлений на маму високопоставленого чиновника – Валентину Василівну Розенко. Про це свідчить витяг з реєстру прав на нерухоме майно, яка є у розпорядженні журналістів.


При цьому дочка віце-прем’єра Анастасія, яка цього року закінчила школу, публікує на своїй сторінці «Вконтакте» знімки з дому з геолокацією с. Погреби (точка на карті, де зроблено фото).


Однак, у податковій декларації Павла Розенка за 2015 рік суцільні прочерки у графі майна. Судячи з фінансової звітності ні в нього, ні у членів його сім’ї немає ні квартири, ні землі, ні заміського будинку. Відображено лише його особистий автомобіль – Toyota Highlander за 1,5 млн грн (ціна нового джипа у офіційного дилера).


http://zik.ua/news/2016/08/06/zhurnalisty_pokazaly_osobnyak_bezdomnogo_vitsepremiera_rozenko_754972

3 коментарі:

  1. Ось де пенсії інвалідів Чорнобиля..........

    ВідповістиВидалити
  2. Зато как поет с трибуны. Как переживает за пенсионеров и инвалидов прямо слеза прошибает. Оборотень.

    ВідповістиВидалити