Акція біля Мінсоцполітики 29.10.2015 року

УВАГА! УВАГА! 
Акція біля Мінсоцполітики 29.10.2015р.  о 10-00

З В Е Р Н Е Н Н Я
лідерів всеукраїнських громадських чорнобильських організацій - Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнське об’єднання ветеранів Чорнобиля», Всеукраїнської Спілки ліквідаторів-інвалідів «Чорнобиль-86»,

до всіх чорнобильців України

20 жовтня 2015 року ми разом вийшли на акцію протесту чорнобильців під будівлею Міністерства соціальної політики, та примусили керівництво Міністерства винести на розгляд Кабінету Міністрів України проект постанови про внесення змін до урядової постанови №1210. Основний зміст цього документу (розміщений на наших сайтах) полягав у збільшенні з 01 жовтня 2015 року мінімальних пенсій інвалідів-чорнобильців, зокрема,  530 відсотків прожиткового мінімуму для інвалідів І групи, 475 відсотків прожиткового мінімуму для інвалідів ІІ групи, 420 відсотків прожиткового мінімуму для інвалідів ІІІ групи, 200 відсотків прожиткового мінімуму для дітей-інвалідів.

По інформації керівництва міністерства обіцяно розглянути постанову на засіданні Кабінету Міністрів України 28 жовтня 2015року.

Маємо надію, що 29 жовтня Міністр соціальної політики Розенко П.В. донесе до чорнобильської громади хід виконанням розпорядження Прем’єр-міністра України Яценюка А. П. щодо поліпшення пенсійного забезпечення чорнобильців.

Закликаємо наші обласні організації, колективних членів  наших організації, усіх чорнобильців України взяти участь у акції біля будівлі Міністерства соціальної політики України 29 жовтня 2015 року, початок о 10 годині. Окремо звертаємося до чорнобильців Києва та Київської області взяти активну участь у даній акції.

Лише спільними діями ми зможемо захистити своє право на життя!

Президент Всеукраїнської  громадської 
організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» 
Березін В.О.

Голова  Правління ВГО   
«Всеукраїнське об'єднання ветеранів Чорнобиля» 
Проскурін В.С.

Голова Всеукраїнської Спілки 
ліквідаторів-інвалідів "Чорнобиль-86"
Колядін А.Ф

29 коментарів:

  1. Почему акция 29,а не 28 заседание КАБМИНА 28октября,зачем махать кулаками после драки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ничего ты не понимаешь деревня. ЭТо хитроразработанная комбинация, как в шахматах. Если вдруг КАБМИН откажет, тогда будем высказывать свои возмущения Паше РОзенко

      Видалити
    2. Я ПРО ЭТО НАПИСАЛ НА САЙТЕ ВОВЧ МОЮ ПИСАНИНУ УБРАЛИ И КОМЕНТАРИИ ЗАКРЫТЫ. ЗНАЧИТ ПРАВДА ГЛАЗА КОЛИТ.

      Видалити
  2. Снова развод Основные требования, это осовркеменивание по 20007 году Зачем лепите дурку и ссылаетесь на какие то сайте Напечатайте нормально резолюцию., не путайте чернобыльцев

    ВідповістиВидалити
  3. да мужики это полное разводилово,какой смысл акции 29 они что совсем о....ели эта тройка , с ними все понятно.

    ВідповістиВидалити
  4. https://www.youtube.com/watch?v=nVYRlWykM5I СЧУ і П і К знову заважають переговорам Пожежникам Чорнобиля.
       Знову повторюється 2011рік. Приватизували мнеіе чорнобильців і бояться расстатся з так звання "лідерством" Березін хоче зберегти свій пост хоча давно пора судити Без розуміння лшібок і визнванія таких. немає майбутнього ні у чорнобильців ні у СЧУ І що пообіцяли менту і станціонщіку?

    ВідповістиВидалити
  5. Дело не в том, что откажут. Просто уже знают. то что внесет Розенко завтра на КМУ., Но это не выгодно стационщикам и максимальщикам Не выгодно даже и минимальщикам Березин на заседании совета, рассказывал, что они решили пойти на встречу КМУ и разработали СОВМЕСТНО, повышение и инвалидам ВОВ, афганцам. ВОТ и получите . Вот сейчас дружба афганцев и СЧУ и вылезет боком. Вспомните письмо Червонца

    ВідповістиВидалити
  6. И хорошо что раздено бастуют. Одни у кабмина тарифы отстаивают .др. 29 числа в министерстве соцполитики пенсии. все будет пучком !

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Що ти верзеш Які таріфи? Дивись уважно відео Троль.

      Видалити
  7. дебильні про закон вже не згадують

    ВідповістиВидалити
  8. Ты задрал уже своим законом. Законник. Получаешь наверное максималку. Читай проект постановуления и кати на свою акцию Придурок.

    ВідповістиВидалити
  9. На 29 взяты билеты!! Нечего слушать пожарников, которые ходят вокруг Кабмина с вилами. Все на акцию к Минсоцполитики!

    ВідповістиВидалити
  10. возмите вилы в руки и ляшка в позу поставте.тогда точно повысят до максималки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вряд ли ... Разве что в позу поставят максимально ...

      Видалити
  11. І як троль взяв уже взял біілет Знав раніш за СЧУ? Катись на хрен, добивайся свого осучаснення

    ВідповістиВидалити
  12. глупые бараны! опять вас разводят осучасненням! мент и станционщики вытребуют себе осучаснення, а минимальщикам ФИГВАМ! деньги дадут только по одному требованию или ..или!

    ВідповістиВидалити
  13. Поздно вечером закончилась перепетия в минсоцполитики. Сегодня не будет на КМУ расматриватся чернобыльский вопрос. СЧУ попала в непристойную ситуацию Копчик настаивает на осовременивании по 2007, так как это единственное законное требование, все пенсионеры в Украине получают пенсию исходя из заработка по 2007. Принять такое, для СЧУ, означает полный крах, равно как и для других организаций –подписантов. Значит надо признать, что в 2011 году, сработали на себя. Розенко потребовал обоснований 1210. Отвечать было не чем. На вопрос, где брать финансы, ответа не последовало, только разговор, что в стране есть деньги и надо воровать меньше.

    ВідповістиВидалити
  14. Очередной развод был запрограммирован яценюком и тройкой. Запомните! яценюк боиться только силы, он же ботаник! И никакие мирные акции не помогут!

    ВідповістиВидалити
  15. ІВАНОВІ М. КИЇВ ДЯКУЮ ЗА КОНКРЕТНУ ІНФОРМАЦІЮ ЦЬОГО СЛІДУВАЛО І ЧЕКАТИ , ТОМУ ЩОБ ПІДГОТОВЛЮВАТИ ПРОЕКТИ ПЕРШЕ ТРЕБА СІСТИ РОЗУМНИМ ЛЮДЯМ І ПОРАХУВАТИ ЧИ ДАДУТЬ НА ЦЕ ГРОШІ . А ТАК Я РАХУЮ ЩО ЦЯ ТРІЙЦЯ В ЯКУ ВХОДЯТ АФЕРИСТИ І СЕПАРАТИСТИ НІЧОГО ДЛЯ ЧОРНОБИЛЬЦІВ НЕ ЗРОБЛЯТЬ ТОМУ ЩО ВОНИ ПЕРШЕ ХОТЯТ СОБІ ( АБИ АЖ ВДАВИТИСЯ ) А ПОТОМУ ІНШИМ . ЇХ НЕ ЛИШЕ ТРЕБА ГНАТИ А ЩЕ ДОБРЕ ( ТАК ПО УКРАЇНСЬКИ ) ВІДЛУПЦЮВАТИ .

    ВідповістиВидалити
  16. Демократический централизм28 жовт. 2015 р., 14:41:00

    Значит,спустя почти четыре года СЧУ не может обосновать №1210,ведь человеческим языком это обосновать невозможно...интересно...будет ли продолжение после требования обоснования,возможна отмена,как один из вариантов последующего развития событий.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Завтра починає працювати робоча група у складі Сердюк, Кравченко, Ковальчук у якого була сьогодні зустріч з Яценюком і плюс 4 депутата від фракцій і 4 заст. міністрів. Сепаратістку трійку ні приглашают.

      Видалити
  17. "Поздно вечером закончилась перепетия в минсоцполитики." Откуда информация? на сайтах тишина .Нигде нет о том рассматривалось чтото по чернобыльцах или нет

    ВідповістиВидалити
  18. Получается, что какой-то ОДИН Копчик - ГВОЗДЬ ПРОГРАММЫ, и в состоянии "иметь" и нас (тысячи людей) и знаменитую "Трийцю Вожакив" так, как ему захочется???

    ВідповістиВидалити
  19. Это одна банда! как может заместитель Березина сам что-то проталкивать без согласия "ПРИЗИДЕНТА"!

    ВідповістиВидалити
  20. Ваня! дровишки из нужного леса?

    ВідповістиВидалити
  21. Демократический централизм29 жовт. 2015 р., 13:51:00

    Иван,спасибо за информацию,помочь ПОКА не можем - выборы.

    ВідповістиВидалити
  22. Разве Кравченко имеет чернобыльское удостоверение ?
    Лично я против чтобы НЕ чернобыльцы возглавляли чернобыльские организации и тем более ПРОТИВ,чтобы бывшие подчиненные Тигипко - зав.департаментом ,в бытность которой ТАЙКОМ принято 1210 теперь,после увольнения ВДРУГ "возлюбила" нас ". В искренность таких людей я не верю.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А чего? Бабе надо вернутся на работу А менту станционщикам Веришь?

      Видалити
  23. Не верю ментам и станционщикам.

    ВідповістиВидалити