Щоб отримати кошти за рішенням суду необхідно зареєструватись в електронному реєстрі

Чорнобильцям, дітям війни та іншим соціальним категоріям громадян, які мають  на руках  ухвалу  суду  про  відшкодування  належних  їм виплат, держава таки  платитиме.

Для отримання коштів за рішенням суду пільговикам потрібно зареєструватись в електронному реєстрі виконавчої  служби.

Постанова КМ Про затвердження Порядку погашення заборгованості за рішеннями суду, виконання яких гарантується державою,  затверджена 3 вересня.   Зобов'язання держава виконуватиме по мірі надходження коштів до державного бюджету.

Державні виконавці радять тим, хто має виконавчі листи звертатися в управління та реєструватися. Говорить  начальник управління  Виконавчої служби Головного управління юстиції Івано-Франківської Андій Троценко:

5 коментарів:

  1. а якщо виконавчі листи вже два роки в двс БЕЗ ВИКОНАННЯ, що туди ще направити ?

    ВідповістиВидалити
  2. віктор познік9 жовт. 2014 р., 20:46:00

    ДУРНЯ ПОВНА...ВОНО-НАЧАЛЬНИК...З СЛИВКИ ВПАВ ПЕВНО.ЩО ЗАБУВ.ЩО В НАШІЙ ОБЛАСТІ ЩЕ 1 ТРАВНЯ 2010Р ВИШИВАНЮК-ГУБЕРНАТОР.ЗАБРАВ У 102 ЧОРНОБИЛЬЦІВ ВИГРАНУ В СУДАХ ПЕНСІЮ...А 1 ТРАВНЯ 2011Р ЩЕ В 107 ЛІКВІДАТОРІВ....ДО РЕЧІ-У ВСІХ ЗАБРАЛИ 1 ЛИСТОПАДА 2011Р...МИ ПО 99 РАЗІВ ЗВЕРТАЛИСЬ В ДВС...КУПА ВИКОНАВЧИХ-НЕВИКОНАНИХ ЛИСТІВ...КОШТІВ ЗАРАЗ НЕМАЄ НАВІТЬ НА ХАРЧУВАННЯ В ОБЛАСТІ...ЦЕ ПРОСТО ЧЕРГОВИЙ ТУПИЙ ПІАР ВІД ЮЛЬКОТРОЦЕНКА ПЕРЕД ВИБОРАМИ.ГАНЬБА.

    ВідповістиВидалити
  3. все это хорошо.но... а если ДВС уже закрыл дело в связи с отсутсвием бюджетного выделения "коштив"? пановэ чиновники, сколько раз Вас просить. всего одна строчка в законе о бюджете!!! и всё!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. уже на сайте ДВС било совещание, по постановке 440, короче уже началось,путай,путай.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У меня решение суда 1-й инстанции май 2011г.,ДВС открыло провадження,затем за неимением денег в бюджете закрыло провадження.Подал ПФ на апеляцию в 2011г. Июнь месяц,а решение апеляционного суда в в мою пользу было принято аж в 2013г. апрель месяц в связи с тем ,что было много позывов было в ап.суде.Пошел в ДВС,сказали надо иметь выписку ПФ по задолженности,ПФ отказывает в выписке,говорит,что ДВС должен сделать запрос в ПФ.Короче сделал запрос в ПФ Согласно постанове 440 должна быть выписка по задолженности с гербовой печатью,через пару дней пойду забирать.Дальше будет видно....

      Видалити