Чи підвищать інвалідам-чорнобильцям пенсії?

БОРІТЕСЯ - ПОБОРЕТЕ!

Буквально два дні тому, ми отримали інформацію з неофіційних джерел, що у найближчий час буде прийнята відповідна постанова Кабінету Міністрів України про підвищення пенсій інвалідам внаслідок Чорнобильської катастрофи з числа учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та евакуйованих із зони відчуження.

Це підвищення пенсій мало б ґрунтуватися на пропозиціях, які були напрацьовані представниками громадських чорнобильських організацій та Міністерством соціальної політики, а самі мінімальні розміри пенсій мали підвищитись:

- для інвалідів І групи – 530 відсотків;
- для інвалідів ІІ групи – 475 відсотків;
- для інвалідів ІІІ групи – 420 відсотків.

Проте, за інформацією, яка знаходиться у нашому розпорядженні, станом на 19 червня прийняття цієї постанови відкладено на невизначений термін. Разом з тим, Кабінетом Міністрів України планується у найближчий час прийняття постанови про підвищення на 25% пенсій ветеранам війни та праці, а також іншим категоріям пенсіонерів. Зрозуміло, що 25% підвищення не буде стосуватися інвалідів-чорнобильців. 

Нагадаємо, що чорнобильці попередньо анонсували проведення чергової акції протесту о 10-й годині 25 червня 2014 року біля Кабінету Міністрів України, а опісля, ходою, мають намір направитись з протестом до Адміністрації Президента України.

5 коментарів:

  1. ПІДВИЩУТЬ ТОДІ КОЛИ РАК СВИСНЕ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. той рак вже свистить до хрипоти, але можновладцям як то говориться пофіг...

      Видалити
    2. блеф!!!!!!Очередное развешивание лапши на уши чернобыльцев инвалидов.Интересно,кинут-ли тех кто воюет на востоке.Афганцев "кинули".До сего часа нет никаких гарантий ,законов и тд. тп.Завтра скажут ,как и чернобыльцам нет денег в бюджете.

      Видалити
  2. ЯК ЗАВЖДИ У НАС ТРАПЛЯЄТЬСЯ, ПРИЙДЕ ТОЙ ЩО СКАЖЕ;-А Я ТЕБЕ ТУДИ НЕ ПОСИЛАВ!

    ВідповістиВидалити
  3. и эту свору привели на пристол их тоже на гиляку почему до сих пор ни одного не посадили да потому что кум брат сват вот и вся политика

    ВідповістиВидалити