Щодо проведення 15.06.2016 року Всеукраїнської акції протесту чорнобильців

ШАНОВНІ  ЧОРНОБИЛЬЦІ !
 ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ !

До 30-х роковин Чорнобильської трагедії влада не виконала жодної своєї обіцянки щодо соціального захисту героїв-ліквідаторів, інвалідів, евакуйованих, переселених, дітей, інших категорій постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Влада намагається забути про ті проблеми, з якими щоденно стикаються українські чорнобильці та інші соціальні категорії громадян України, грубо порушуючи Конституцію України та права людини, переписуючи законодавство України.
Тому, підтримуючи пропозицію інших чорнобильських громадських організацій, збираємося біля будинку Адміністрації Президента України на вулиці Банковій у місті Києві 15 червня 2016 року о 10.00 годині на Всеукраїнську акцію протесту. Вимагатимемо від гаранта Конституції України – Президента України виконання конституційного обов’язку щодо захисту громадян України.
Закликаємо всіх українських чорнобильців та небайдужих громадян України взяти участь у Всеукраїнській акції протесту, а тих, хто за станом здоров’я не зможе прибути до Києва, організовано вийти на акції протесту в усіх містах і селах України на підтримку Всеукраїнської акції протесту в Києві.
Досить терпіти байдужість влади! Ми маємо виборювати своє право на життя.

Президент ВГОІ
«Союз Чорнобиль України»                                    Володимир ВОЙТОВ

5 коментарів:

  1. Дайте ще резолюцію (проект). Можете навіть не писати а взяти будь-яку попередню. Ні змістом, ні наслідками вони не відрізняються.

    ВідповістиВидалити
  2. Это значит вся акция сплошная показуха

    ВідповістиВидалити
  3. А ОСЬ ЦЕ ЩЕ ПОБАЧИМО. Є деякі задумки.

    ВідповістиВидалити