Зустріч чорнобильців в Міністерстві соціальної політики 12 травня

4 коментарі:

  1. ВЫ правы,закон наш нормальный,его только выполнять нужно,а то что одеяло тянут каждый,почти каждого нужно от кормушки гнать

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Борис,изменить 1210,я так понимаю,все в этой постанове кроется

      Видалити
  2. Если не достаточно денег 53000 ликвидаторам (инвалидам) при варианте одинаковой пенсии всем независимо кто был на ЛПА раньше или позже как это для нового закона предлагал министр, то тем более денег не хватит, если по предложению министра в новом законе инвалидам из числа переселенцев будет установлен тот же пенсионный уровень.
    Министр не ответил одному из участников на вопрос: А почему вы считаете на новый закон денег хватит, а на 4442 нет, это тому, от кого он посчитал угрозу в его адрес.
    Какое-то недоверие возникло к министру от того, что он не дал ответ на поставленный вопрос. Партизан 1986.

    ВідповістиВидалити
  3. Невже це діагноз? Шановні переговорники! Протестуючи проти змін до закону, проти самовільного трактування чиновниками норм закону, Ви самі той закон геть ігноруєте і змінюєте. Тут навіть хтось, обмовившись, що представляє усіх ліквідаторів, тут же поправився, що виключно інвалідів. Бо інші вже не ліквідатори. Зібралась компанія із десятка осіб, котрі невідомо кого представляють і давай ділити усі чорнобильські гроші між кількома кланами 1-ї категорії. Котрі правильніші та інвалідніші. За часи перевірок виявили кілька сотень чорнобильців, котрі насправді такими не були. Хтось на час аварії був за кордоном, хтось на принтері надрукував собі довідку і т.п. Що дивно, більшості із них МСЕКи і привʼязочні комісії визнали інвалідами із захворюваннями, пов’язаними із впливом радіації (ну, ніби то вони працювали на ліквідації, на якій насправді не були, там опромінились -хоч не було від чого - і захворіли аж до інвалідності – якої насправді нема(??!)). І як таке можливо?

    ВідповістиВидалити