Забезпечити всіх чорнобильців нереально, - Єленський

Влада повинна провести серйозну роботу і визначити тих осіб, які дійсно потребують допомоги через Чорнобильську катастрофу

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів народний депутат від партії "Народний фронт" Віктор Єленський.

"Допомога чорнобильцям має бути дуже адресною і дуже продуманою, її не можна розмазати по всій країні", - сказав Єленський.

Нардеп переконаний, що статус чорнобильців має поширюватися на тих, хто працював або постраждав від катастроф, яких було чимало в радянській  і в пострадянській історії.

"Але знов-таки ми повинні розуміти, що кількість чорнобильців спочатку сягала десятків, потім сотень-тисяч і забезпечити всіх нереально. На мою думку, потрібно провести серйозну роботу і визначити тих осіб, які дійсно потребують допомоги", - додав Єленський.

3 коментарі:

  1. Якбе ви не ворували Чорнобильськи гроші то всім хватилоб.......

    ВідповістиВидалити
  2. но вы ведь выбрали этих ворюг за пшено и растительное масло, поделом теперь избирателям- ХЕРОВЫМ

    ВідповістиВидалити
  3. Віктор Євгенович Єленський (нар. 26 березня 1957, м. Чадан, Тувинська АРСР) — український учений, релігієзнавець, публіцист, педагог, доктор філософських наук. Народний депутат України VIII-го скликання.
    Життєпис
    Віктор Євгенович Єленський народився 26 березня 1957 року в місті. Чадан, Тувинська АРСР, де працювали його батьки - випускники київських вишів. Того ж року сім'я повернулась до Києва.
    Закінчив середню школу №85 у місті Київ.
    У 1975-1977 рр. проходив строкову військову службу.
    У 1986 р. брав участь в ліквідації аварії на Чорнобильської АЕС; у складі спецбатальйону 731 працював в особливо небезпечній зоні.
    Освіта
    У 1982 році з відзнакою закінчив історичний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.
    У 1989 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Протестантизм у процесі соціальної адаптації до умов радянського суспільства».
    У 1998 році стажувався у Колумбійському університеті, в місті Нью-Йорк.
    З 2003 року доктор філософських наук. Тема дисертації: «Релігійно-суспільні зміни в процесі посткомуністичних трансформацій: Україна в центрально-східноєвропейському контексті».
    У 2004 році був стипендіатом програми Фулбрайт Україна. Досліджував проблеми релігійної свободи та національної ідентичності в Університеті Брігема Янга, штат Юта, США.

    ВідповістиВидалити