Не варто тримати у таємниці героїні вчинки

Можна тільки привітати черговий "орденопад" для чорнобильців від Президента України.

Як зазначається в Указі Президента України від 25 квітня 2016 №172/2016 "Про відзначення державними нагородами України" нагородили перерахованих в указі чорнобильців: "За значний особистий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, виявлені самовідданість та високий професіоналізм, багаторічну плідну громадську діяльність ...".

Відверто кажучи, численна чорнобильська братія, була досить здивована, коли нарешті дізналася, що удостоєні нагород співгромадяни стільки часу тримали в таємниці свій значний особистий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, тощо.

Звичайно, ми багато чого не знаємо, але було б доцільно, щоб громадськість дізналася з перших вуст, які героїчні вчинки були здійснені нагородженими під час подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

Буде непоправною помилкою, якщо ці люди, перебуваючи зараз щодня серед нас, не зможуть донести до широких мас громадськості інформацію про свій значний внесок у подолання наслідків цієї катастрофи, адже це може стати прикладом для наслідування нинішнім і прийдешнім поколінням. Тому було б дуже доречно, дати їм можливість про все це розповісти, оскільки, до речі, українці є традиційно унікальними в наслідуванні своїх предків.

"Чорнобильський Прес-Експрес" готовий взяти інтерв'ю у нагороджених і сподівається, що вони відгукнуться на таку пропозицію.

5 коментарів:

  1. Админ! не робит поспешных выводо Это анонимы так себя ведут Надо найти способ, оттелить эту часть анонимов пе...в, тролей и сделать так как на Чернобылец Харьковщины Хочет подать коммент, авторизируйся Я бы советовал. послать их, куда подальше Без вашего ресурса пропадем.

    ВідповістиВидалити
  2. аноніму 14.10.ніхто не відбирає у тебе твоїх заслуг.справа в іншому.чи 86, чи 90 яка різниця?ми робили одну роботу.знайти,розломати,розбити,вирізати,викопати,спиляти,погрузити та відвезти в могильник.а от хто і скільки отримав, знає тільки сам Господь.мені в 88 написали 4.5. а я довбав киркою та кувалдою бетон,на 11 відмітці,502 кімната,який розлився по коридору від 10 до 50 сантиметрів товщиною і приблизно 8-10 метрів через весь коридор. (4 чоловіки по 15 хвилин).два довбуть, два в селофанових мішках носять на наружний ліфт і грузять. внизу два грузять на "кирюху".а медалі дали поварихі.ну і що? мені від того не легше і не гірше.здоровя всім.образливо коли звертаєшся до лікаря, а він тобі каже:-хоч ти і чорнобилець і інвалід, але повір грошей не має. складай у торбу постільне,харчі бери гроші на ліки і давай до нас лікуватись.

    ВідповістиВидалити
  3. Это - очень интересно !
    Хочу напомнить - "СЧУ" - дождалось 30-й годовщины , наполучало грамот и медалек от властей , а теперь снова всех зазывает на - "АКЦИЮ" - " ... безстрокову Всеукраїнську акцію протесту чорнобильців 12 травня 2016 року о 09.00 годині біля будівлі Верховної Ради України ... " ...
    Я с ними - "медалек" не получал !!!
    Всем - ЗДОРОВЬЯ !!!
    "КАСКАДЁР".

    ВідповістиВидалити