Про обрання президента ВГОІ "Союз Чорнобиль України"

Як повідомляє сайт ВГОІ "Союз Чорнобиль України", 11 листопада п.р. в Києві відбулася звітно-виборна конференція ВГОІ "Союз Чорнобиль України".

Переважною більшістю голосів Президентом ВГОІ "Союз Чорнобиль України"  делегати від усіх обласних організацій обрали Войтова Володимира Васильовича, який до цього обіймав посаду голови Вінницької обласної організації "Союз Чорнобиль України".

Віце-президентами ВГОІ "Союз Чорнобиль України"  обрані: Демченко Г.Х, Кобчик В.П., Лігун А.М., Ткачова О.В., Яценко В.М.

Варто лише зауважити, що вже дві підряд звітно-виборні конференції ВГОІ "Союз Чорнобиль України" проходили без офіціозу і помпезності. На цей раз конференцію не охороняли сотні правоохоронців, не було на ній численних депутатів і урядовців. Мабуть, швидше за все, така реакція з боку влади пов'язана з тим, що в 2011 році ВГОІ "Союз Чорнобиль України" вже виконала свою "історичну місію" і зараз, в її "послугах" немає потреби.

фото з сайту Дніпропетровської ОО ВГОІ "Союз Чорнобиль України"
фото з сайту Дніпропетровської ОО ВГОІ "Союз Чорнобиль України"

19 коментарів:

  1. А ЧТО БЕРЁЗИНА КИНУЛИ. ДАЖЕ ВИЦЕ НЕ ПРОШОЛ. ЗНАЧИТ ЧТО ЭТА ШАЙКА НАЧАЛА ДРУГ ДРУГА ЖРАТЬ. ОНИ УЙДУТ КАК ВЕЛИКИЙ ТРУСОНЮХ. И ЭТО НЕ СЧУ А БАНДА ТРУСОНЮХОВ.

    ВідповістиВидалити
  2. Кто знает этого перца,что он из себя предстовляет?

    ВідповістиВидалити
  3. Ну і як це понімать??? Зібрались в тіхаря самі і рішили що захотіли А остальні тисячі Чернобильців нічого і не знають. І вообще нафіга нам нужні такі руководітелі, тільки гроші воровать у інвалідов Чернобиля і можуть.. Нада подиматься всім і розганять це кубло..........

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ты уже поднялся ? Или считаешь , что главное - бросить клич , а там всё сделают без тебя. Оторвал з...дницу от дивана и - в бой ! А мы за тобой...Что ? Жалко от любимой жены оторваться ? Сиди тихо и не провоцируй других бестолковщиной.

      Видалити
  4. нужно создавать противовес- партию Чернобыль!

    ВідповістиВидалити
  5. Мабуть, швидше за все, така реакція з боку влади пов'язана з тим, що в 2011 році ВГОІ "Союз Чорнобиль України" вже виконала свою "історичну місію" і зараз, в її "послугах" немає потреби.
    Точно подлмечено или это хитрый ход

    ВідповістиВидалити
  6. Як видно з цього повідомлення, що СЧУ не тільки не увійшла в правове русло, зумовлене Статутом, але й зміцнює своє становище, додатковими щупальцями, які все більше стискаються на шиї Мінімальщиків, які становлять 83% від загального числа ліквідаторів.
    Заявлені раніше зміни, або точніше приведення статуту у законне русло, залишилися тільки декларацією.
    Не тільки порушений принцип: Один регіон-одна організація, так ще й збільшилася кількість так званих віце-президентів, хоча існує такий орган як Президія, який складається з облголів, і інститут віце-президентів, повністю його нівелює.
    Дивує той фактор, що на засіданні центральної ради, не обговорювалося збільшення кількості віце-президентів, це вже за договором між кланами СЧУ. Новий «президент» вирішив піти в наступ. Багато делегатів, конференції, були шоковані цією пропозицією, тим більше, що за віце-президентів, не проводилося голосування.
    Це бойова команда нового президента, у вирішенні всіх антисоціальних питань. (приклад Кобчік).
    Трапилося, те, що і очікувалося. Найцинічне кидалово.
    З цього випливає, що СЧУ, що стала на шлях зради чорнобильців у 2011 році, так і далі буде вести політику, не захисту основної, найбільшої маси чорнобильців, а лобіювання інтересів станціонщиків і максимальщиків.
    Думаю, що до лютого місяця, ми вже побачимо заяви про припинення членства в організації.

    ВідповістиВидалити
  7. ВІКТОР ПОЗНІК13 лист. 2015 р., 13:07:00

    МАТЮКИ ЗАКІНЧИЛИСЬ І СЛІВ БІЛЬШЕ НЕМАЄ.АЖ ТЕПЕР "СЧУ" ПОВНИЙ ПІ....Ь.ОДНИМ СЛОВАМ ХАНА...ДОКЕРУВАЛИСЬ ДО РУЧКИ.

    ВідповістиВидалити
  8. В СЧУ нужно провести повсеместный аудит по кол-ву людей, состоящих в организациях, особенно в районных, т.к числятся много, а взносы никто не платит, а по уставу, если больше года взносы не платяться, то автоматом человек выбывает из организации! если это подтвердиться, то вся СЧУ - липовая общ. организация и, следовательно, не может представлять наши интересы на любом уровне! И средства , выделяемые из бюджета страны на СЧУ просто разворовуются!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Многие райголовы СЧУ не знают даже количество чернобыльйев в районе и инвалидов, не говоря про количество умерших. На местах, это мертвая организация.особенно на Черкащине

      Видалити
  9. Они это устав уже профукали под себя еще в 2011 году Надо делать аудит за последние 3 года, так как многие рай и обл председатели уже давно прикормлены орденами, медалями и пенсиями.

    ВідповістиВидалити
  10. Надо не только СЧУ но ВОВЧ и Чернобыль86 проверять а то заелись. спелись и тормозят Своей поддержкой СЧУ гони тем самим поддержали незаконное. антисоциальное 1210

    ВідповістиВидалити
  11. да это так,все обл.и районные председатели имеют ордена и нормальные пенчии,у нас вМакаровском районе первые два председателя нахватали орденов и выбили пенсии а затем свалили,а сейчас занимает должность алкаш его не льзя словить потому что он всегда пьный и скрывается от нас боится что заберем печать,хотели его переизбрать но это не реально он не отдает печать и прячется.

    ВідповістиВидалити
  12. Срочник 86 Винница13 лист. 2015 р., 20:08:00

    На фото морда сытая Сразу видно, что прогибался перед яныком, Чиновничья сволочь Мы тебя долго терпели в Виннице. ты и там начудишь и сядешь

    ВідповістиВидалити
  13. Народ!
    Невже ми залишимо цю справу так.
    Нас намагаються розвести всякі Кобчики, Березіни, Проскуріни, Колядіни
    . Неначе з панського плеча, милостиню кидають нам.
    Як на центральні раді сказав Березін «Пенсія в 4 000гр., що їм мало?»
    Це було в запісі. мене це ще тоді напружило. Самі отримують по 10 000 а нам подачка.
    Народ, підніматися треба, так як мінфін не дає додатково коштів, нехай роблять усім по рівному.
    Хто не згоден из максимальщиків , хай йде на свою трудову, а то за 3 дні в зоні, і взагалі, максималка, а хто був 180 діб. ,і має по 35 виїздів –мінімалка.
    Несправедливо

    ВідповістиВидалити
  14. Народное вече, недоверие винницкому смотрящему!

    ВідповістиВидалити
  15. см. чернобыльский набат

    ВідповістиВидалити
  16. Анонім, наші мислення співпадають. Під кабміном ось уже майже2 місяці іде безстрокова акція чорнобильців.Народ приєднуйтеся!

    ВідповістиВидалити