Завтра парламент голосуватиме за ухвалення заходів з вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

Верховна Рада України (ВРУ) завтра, 12 листопада 2015 р., проведе голосування щодо проекту постанови №1477 "Про вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та про заходи пов'язані з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи (квітень 2016 року)".

Про це в ході засідання сказав заступник глави Ради Андрій Парубій, повідомляє "РБК Україна".

Проект постанови вважається попередньо обговореним. Він буде проголосований зранку у четвер, 12 листопада.

Проектом постанови передбачається, що ВР зобов'яже Кабмін розробити та затвердити план підготовки державних заходів до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи, вирішити в установленому порядку питання щодо його фінансування з державного бюджету України та місцевих бюджетів, де необхідно передбачити: проведення в Україні міжнародної науково-практичної конференції; підготовку Національної доповіді до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи; проведення пам'ятних заходів; оголошення 2016 року роком вшанування пам'яті учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та її наслідків.

5 коментарів:

  1. и это все.пусть сами проводят

    ВідповістиВидалити
  2. Также обязать КМ принять ,наконец , решение по повышению минипенсий чернобыльцам!

    ВідповістиВидалити
  3. Также обязать КМ принять ,наконец, решение по повышению минипенсий чернобыльцам! и не только проведение мероприятий, конференций- этим очковтирательством мы сыты по горло, а восстаноление попранных прав чернобыльцев!

    ВідповістиВидалити
  4. НЕ БУДЕТ ПОВЫШЕНИЯ ПЕНСИЙ И НЕ НУЖНА ЭТА 30 РОКОВИНА ДАРОМ

    ВідповістиВидалити
  5. Сначала Закон ликвидаторам,а потом вшанування памяти и 30 роковина.

    ВідповістиВидалити