За що вони боротимуться в наступному році?

ДУМКИ В ГОЛОС

Здається, що варіант змін до постанови 1210 щодо "осучаснення" був продуманий заздалегідь і внесений навмисно людьми з числа колишніх функціонерів та інженерно-технічних працівників ЧАЕС. А як відомо, саме ці люди отримують високі пенсії і вони зараз, як власне і раніше, роблять все від них залежне, щоб все залишилося так, як є. І роблять все це завуальовано, оскільки у них вже вкоренилася звичка – зрадивши одного разу, зрадять і ще не раз.

Скоріш за все, вони не забули, як на їхню адресу сипалися звинувачення типу "диверсанти і підривники ЧАЕС" з боку багатьох ліквідаторів. Пам'ятаєте, яка були реакція і ставлення до ліквідаторів на це все покійного Андреєва? Як видно, такі речі не забуваються і не вибачаються цими людьми і вони вирішили таким чином "віддячити" в першу чергу ліквідаторам "своєю монетою". Напевно не забудуть і не пробачать істинним ліквідаторам це ще й тому, що ці люди завжди вважали себе вище за соціальним класом. Багато з тих же "партизан" пам'ятає ставлення до них так званого обслуговуючого персоналу ще під час ліквідації аварії.

З приводу підвищення самих пенсій, то не треба сьогодні робити великих відкриттів, щоб зрозуміти, що виходячи з нинішньої ситуації і позиції уряду – ніхто не буде підвищувати пенсії всім без винятку та ще й "осучасненням". Про це всі знають, про це всі говорять, у тому числі і у міністерських коридорах, але навмисно всі чомусь мовчать.

Крім сказаного вище щодо вчорашніх функціонерів та інженерно-технічних працівників ЧАЕС, які міцно засіли разом зі своїми поплічниками в ВГОІ "Союз Чорнобиль України", то вони сьогодні переслідують ще й інші цілі.

Своїм заграванням з чорнобильцями з приводу підвищення пенсій, вони в першу чергу хочуть змістити акценти невдоволення народних мас на свою адресу. І навіть більше – тимчасово заручитися їхньою підтримкою! Адже вони чудово засвоїли психологію наших людей – наші люди добрі, все прощають і все швидко забувають. Тому й не дивно, що саме зараз ці люди стали в авангарді боротьби за наші чорнобильські права, хоча ще вчора сприяли, щоб їх у чорнобильців відібрати.

Окрім  сказаного, у цих людей є ще один важливий, але виключно меркантильний інтерес – ці люди і надалі хочуть залишатися у керівництва ВГОІ "Союз Чорнобиль України". Якщо ж залишитися поза керівництва – це означає, що втратити гроші, які держава все одно буде виділяти на цю чорнобильську громадську організацію.

Що буде далі через якихось десять днів, коли відбудеться звітно-виборна конференція ВГОІ "Союз Чорнобиль України"? Здається, що Володимир Березін сам красномовно висловився з цього приводу у заклику перед проведенням акції протесту 4 листопада: "Це - наш останній і рішучий бій в поточному році ...".

Однак, цих останніх і рішучих боїв в поточному році не уникнути самому Володимиру Березину. Мабуть, ще один народний вислів, що "щури почнуть поїдати один одного" рано чи пізно має все-таки матеріалізуватися, оскільки той ласий бюджетний шматок, який надходить в цю організацію, багатьом не дає спокою. Тому і не дивно, що зараз на горизонті з'явилася ще одна "зірка" на пост президента цієї організації з тих же функціонерів, яка прокладала свою кар'єру в Мінатоменерго.

На жаль, великого впливу на ці процеси або шансів зайняти пост в цій громадській організації немає в істинних ліквідаторів. Зайняти посаду не для того, щоб ділити той ласий шматок, а для того, щоб пересічний ліквідатор відчув, що про його проблеми знають, що його готові завжди захистити та ніколи не торгувати його правами.

В.І.Виноградов

22 коментарі:

  1. Вчера на заседании рабочей группы по разработке и согласованию проекта змин до 1210 в которую входит Сердюк от переговорной группы Виноградова, произошло предательство Без согласования с членами переговорной группы, Сердюк единолично отступил от заявленных требований группы 4-5-6- мин прож промежуточных дал согласие на 6-8-10 прож. мин. пенсии ВСЕМ по закону, Этим он лишил ликвидаторов пенсий как мнимум на год повышенных пенсий СЧУ вчера согласилось и это может подтвердить Ьродовский на 4-5-6 без осовременивания , как временная мера Но при голосовании мы остались в меньшестве. Так что делайте выводы

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. \ТАК Я НЕ ПОНЯЛ ЭТО ГРУППА ВИНОГРАДОВА ИЛИ БРОДОВСКОГО? ВРОДЕ ОНИ БЫЛИ РАЗОМ. ПОЯСНИТЕ, КТО И ЗА ЧТО ДОБИВАЕТСЯ?

      Видалити
    2. От тАААк усіх, от тАААк, - всіх намінімалку! І Сам не гам і іншому не дам!!!
      Такий у наших окремих, а часом і не окремих є менталітет...
      Це замість того, щоб зрозуміти, що 6.8.10 уже відмінено і голосів на повернення найближчим часом не набереться. А тому, замість відстоювання інтересів ліквідаторів, а особливо ліквідаторів-інвалідів, котрим слід щоденно мати лікарську підтримку, та забезпечення поетапного вирішення з поновленням прав, пропонується і їх на мінімалку кинути, тобто звести в могилу чим швидше. Так чи не від правлячих гнобителів ці пропозиції?
      Валерій.

      Видалити
    3. Сердюк то при чем? Он сидел отдельно с Мельничуком и вообще то молчал больше. Предложение 6,8,10 вынес тот зам. министра (не помню его фамилию) который вел это заседание. Выступал пожарник, Деревьянкин, Билаенко, Березин. А этот пожарник перебил Кравченко, когда та начала говорить о 4,5,6 и начал рассказывать о своей встрече с Сеней и требовать 6,8,10. И еще одно. Есть информация о том что деньги в песионном фонде есть. С экономили побольше чем в прошлом году. Так что дерзайте, добивайтесь. Не все так печально.

      Видалити
    4. А что было голосование разве? Что то Киев СЧУ врет. Или это Березин под таким ником от себя отводит удар, или не понравилось то что нар. деп готов протолкнуть через ВР наши статьи?

      Видалити
    5. да увы Такое бывет Все действия Сердюка от имени переговорной группы будут опротестованы на ближайшем жен совещании в минсоцполитикее

      Видалити
    6. Правильно молодцы что беспокоятся за всех инвалидов .Это не предательство .а порядочность. Хватит уже 2андреевщины.

      Видалити
  2. Я так понимаю добавят, осущаснят, повысят, догонят и еще раз нас этим по одному месту))) чего и следовало ожидать

    ВідповістиВидалити
  3. Ура!!! Андреев жив и его дело будет жить вечно,да здравствует СЧУ Слава СЧУ!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да ты прав Он жив и отдыхает с осиновым колом на могиле. Есть люди, которые заплатили смотрителм кладбища и те, каждый день ставят кол аюбу к изголовья. Потом приходит другой смотритель через 2 часа и снимает, Это уже проплачивает вдова с пенсией в 8 000 Я один из тех, к4то проплавтил эту прцедуру на 3 года вперед. Скузи.

      Видалити
    2. тебя ждет...

      Видалити
  4. МОЖНО ЛИШЬ ПОДРАВИТЬ РЕБЯТ С ПРЕКРАСНО ПРОВЕДЕНОЙ ОПЕРАЦИЕЙ . РАЗВЕЛИ КАК ЛОХОВ. НЕ ЗРЯ ЗА ЭТО БАБКИ ПОЛУЧАЮТ. УЧИТЕСЬ НЕУЧИ!!

    ВідповістиВидалити
  5. Еще не вечер Група Виноградолва будедт в К на переговоном поуцесс в понел

    ВідповістиВидалити
  6. Если бы,было поменьше групп виноградовых,бродовских,уже бы давнооо получали 6,8,10...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Может ты и прав Но это реальная группа, ккоторая не продалась. Иди сядь тут у меня воэзле котлов, поймешь.

      Видалити
  7. Правильно 6,87,10. Мінсоцполітики в пошлом году повернуло до бюджету 6 млрд. і 3 пенсійний фонд. За що чоновники ПФУ получают ежегодно премії по 18 тис.НАДО СРОЧНО ДОБИВАТЬ 6,8,10.Деньги есть пусть меньше воруют.

    ВідповістиВидалити
  8. Мечтатель 6,8,10, тебе могут приснится только во сне, хотябы выбить 6,5,4.,

    ВідповістиВидалити
  9. Ну почему НЕТ ??? Воровать меньше надо!!! Ведь Крым,пол.Донбасса,Луганска(не платят)?! Сколько еще надо,чтоб отошли(областей),спросите у них.,чтоб начали выполнять ОЗ Украины(Конституцию)???!

    ВідповістиВидалити
  10. Николай Харьковский6 лист. 2015 р., 11:13:00

    Уважаемый Народ, сегодня не тот момент, что можно рисковать поступая согласно принципа "Кто не рискует, тот не пьет шампанского!". На сегодня для всех заинтересованных: "Лучше синица в руках, чем журавль в небе", т.е., хотя бы "до рівня: 530, 475, 420 і 200 відсотків прожиткового мінімуму".

    ВідповістиВидалити
  11. Николай ты прав и это на сегодня более реалистичный вареант,а то пожарник предлогает еще ждать конечно он может ждать на максималке пусть бы подождал 2500гт,уже сил нет лекарство покупать не зачто.Поэтому вариант530%,475%,420% и 200% самый сейчас реальный.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви замітили що ми потихеньку деградуєм і кожний в своїй промові себе взагалі не чує,але це касається не всіх і я цілком підтримую життєву позицію Миколи!!!!!!!!!!!

      Видалити
  12. Полностью согласен с Николаем, на данный момент это самый оптимальный и реальный вариант для всех минимальщиков, а ждать бесконечно 6-8-10 это как раз для того пожарника, у которого как минимум и есть 6-5-4, поэтому он и повёл себя так цинично по отношению к другим, да и люди у нас ещё те, почему то верят всему тому, что говорят и никто не спросил, а какая у него пенсия, что он может ждать вечно.

    ВідповістиВидалити