Володимир Березін став президентом ВГОІ "Союз Чорнобиль України"

24 липня 2014 року відбулась 15 позачергова виборна конференція ВГОІ "Союз Чорнобиль України". Для участі в ній обрано 98 делегатів від усіх обласних організацій, прибуло 85.

В результаті відкритого альтернативного голосування (54 - за), президентом  ВГОІ "Союз Чорнобиль України" обрано Березіна В.О.

Про це повідомляє офіційний сайт організації.

Довідка: Березін Володимир Олексійович народився 1949 року. Закінчив Український політехнічний інститут та Українську академію зовнішньої торгівлі.

Трудову діяльність розпочав слюсарем. З 1976 року працював на Чорнобильській АЕС, зокрема в 1983–1988 роках — головою профкому. Потім директором багатогалузевого підприємства комунального господарства м. Славутич ВО "Чорнобильська АЕС" і на різних керівних посадах у профспілках та заступником генерального директора Хмельницької АЕС. З 2010 року обраний головою виконкому Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України".

3 коментарі:

  1. поступила інформація. Вибори сфальсіфіковані.Представники чорнобильських громадських організацій 10 областей України покинули це зборище. Вітаю з обранням "аНДРЕЕВА"-2.

    ВідповістиВидалити
  2. Значит будет и ему то что с андреевым 1. Это сто пудово.

    ВідповістиВидалити
  3. ПРОИГРАЕМ ЕГО В КАРТЫ!

    ВідповістиВидалити