ВГОІ "Союз Чорнобиль України" вимагає скасувати постанову уряду

Прем׳єр-міністру України Яценюку А.П.

«Щодо необхідності негайної відміни постанови Кабінету Міністрів України № 112 від 25.03.14р.»

Шановний Арсенію Петровичу! 

Постановою Уряду № 112 від 25.03.2014р. «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань пенсійного забезпечення», яка оприлюднена напередодні 28-х роковин Чорнобильської катастрофи,  заморожуються розміри додаткових  пенсій, залишаючи їх без індексації.  В умовах  стрімкого зростання цін і вартості життя це неодмінно призведе до значного зниження рівня соціального захисту громадян, що прямо суперечить вимогам Конституції України.

Такі дії Уряду українські чорнобильці розглядають як бажання  вирішувати економічні проблеми держави за рахунок найбільш незахищених верств населення: чорнобильців, ветеранів війни, військовослужбовців, дітей війни, багатодітних сімей та інших. Також звертаємо Вашу увагу на те, що Міністерство соціальної політики України та інші Міністерства готували цю антиконституційну Постанову КМУ без обговорення з громадськістю. Це - прямий  обман тих ветеранів, афганців і чорнобильців, які стояли на Майдані та фактично вручили владу  очолюваним Вами урядовцям.


 Вимагаємо негайно відмінити Постанову КМУ № 112 від 25.03.2014р. як таку, що порушує конституційні права значної кількості населення  нашої країни. 


Президент 
ВГОІ «Союз Чорнобиль України»                                             Андреєв Ю.Б.

5 коментарів:

  1. Хоть в чём-то можно поприветствовать...........

    ВідповістиВидалити
  2. Как была минималка так и осталась нихрена не добавили.

    ВідповістиВидалити
  3. нестор мартинець4 трав. 2014 р., 18:06:00

    Потрібно разом всім об"єднатися і воювати з владою.Кожною владою, яка посягає на наші закуонні права ...

    ВідповістиВидалити
  4. наипали андреева, обещались присвоить херроя, как и Червонопискому, за предательство, и не успели, тепей х..йло делает вид что работает не на правительство против чернобыльцев, а фсе для народа

    ВідповістиВидалити
  5. Шановні чорнобильці! Єдиний вихід, скасування "злоякісної" постанови КМУ № 112, - це об'єднання з іншими постраждалими: спілками військових пенсіонерами (МВС, МО, СБУ), ветеранів війни та іншими... Звернення має бути колективним (одне звернення від всіх соц.груп, чиї права порушила ця постанова). Воно має бути надіслане ("заказним" листом із "увідомленням" відправляючої сторони) Президенту, Прем׳єр-міністру України Яценюку А.П., Міністру соціальної політики України Денисовій Л.Л., а також замовити експертизу в мінюсті і незалежну експертизу. Написання і відправлення зверненнь та проведення експертиз, - має бути одночасним (щоб не затягувати час). Якщо звернення не дадуть позитивного результату, звертатися до суду. Вимога має бути одна, єдина: "Скасувати постанову КМУ № 112 від 25.03.2014 р.". І, ні яких інших вимог, "на-кшталт": "внесення змін" і тому подібних. Це реально. Разом ми сила, а окремо "пыль".

    ВідповістиВидалити